ID: 2064 Unique concept in de Oude Molstraat!!

“Mooie onderneming met een Unique Selling Point”

Neem contact opVerkocht onder voorbehoud

Beschrijving

In de populaire Oude Molstraat met haar diversiteit aan horeca is deze lunchroom met een Unique Selling Point gevestigd. BitterSweetz is een laagdrempelige lunchroom waar een diversiteit aan publiek komt.

Na jarenlang zelf geworsteld te hebben met lekker lunchen als iemand met allergieën, is ze zelf gaan ondernemen. Vijf jaar geleden is ze daarom BitterSweetz gestart. Een lunchroom waar wel geluisterd wordt naar (di)eetwensen.

Het concept van BitterSweetz is glutenvrij! Maar dan ook echt glutenvrij. Het brood wordt in eigen oven gebakken zonder gluten, daarnaast zijn de taarten huisgemaakte en dus ook glutenvrij en zelfs vegan. De producten worden vers gemaakt, op het moment van bestellen gesneden, zodat er altijd ingesprongen kan worden op de (di)eetwensen van de gasten.

Het motto is niet wat je niet kunt eten, maar wat je juist wel kunt eten!

Dit unieke concept trekt mensen uit de wijde omtrek en zelfs uit het buitenland aan!

Naast dat er een gewone aanloop is van dagjesmensen die voorbij lopen, komen bij BitterSweetz juist veel mensen met een specifieke (di)eetwens. Het maakt dan ook niet uit wat voor weer of dag het is; zij komen speciaal voor de kaart van BitterSweetz

In de afgelopen 5 jaar heeft BitterSweetz zich overal weten te manifesteren en is de naam zeer bekend bij veel verschillende groepen mensen met diverse (di)eetwensen. Juist door het laagdrempelige, de goede sfeer en de kennis en know-how van de producten voelen mensen zich hier welkom. Naast haar succes met betrekking tot de kaart, is de inrichting ook uniek. Alle meubels zijn vintage en zeer stijlvol bij elkaar gezocht.

Met veel passie is de eigenaresse 5 jaar geleden BitterSweetz begonnen en nu vindt ze het tijd om verder te gaan met het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Ze zou graag zien dat iemand met dezelfde passie haar BitterSweetz doorzet.

 

Alles op een rijtje:

Unique Selling Point

zitplaatsen binnen: 21 en 4

zitplaatsen buiten: 4

Huur: € 1.000,00 excl btw

Horeca vergunning categorie 1

Ruime kelder

Dubbele toiletgroep

 

Het pand kan zonder verplichtingen worden opgeleverd en is per direct beschikbaar. Meer informatie: VDS Horeca-makelaars 070- 330 66 87 of email naar maartje@vds-horeca.nl

 

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

 

 

 

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieLunchroom
Locatie
LiggingIn de Oude Molstraat in het gewilde Hofkwartier, gelegen te midden van een divers aanbod aan horeca, galeries en hotels
Aantal m²40
AdresOude Molstraat 28 a
Postcode2513 BB
PlaatsDen Haag
Woningn.v.t
Beschikbaarin overleg
Financiële informatie
Omzetindicatieop aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill
Huurprijs OG
Vraagprijs OGn.v.t.
Verplichtingengeen
Bankgarantie3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × twee =