ID: 2059 Geweldig object aan de Bierkade met een groot zonnig terras aan het water!!

137.500

“Zeer compleet horeca object, direct te betrekken!”

Neem contact opBeschikbaar

Beschrijving

Aan een van de mooiste grachten van Den Haag, aan de Bierkade staat een prachtig object; Eten bij Werelds.

Dit object heeft een groot terras in de zon aan het water. De boten van de Ooievaart varen af en aan en in de zomer zit het terras dan ook altijd vol met passanten. Eten bij Werelds zit direct naast het havenkantoor van de Ooievaart. In het rijtje zitten verschillende restaurants, een hostel en om de hoek wordt een hotel gerealiseerd.

De Bierkade is ingesloten tussen twee hoofdwegen van het Hollands Spoor naar het centrum van Den Haag. De ene route is de wandelroute, de andere de route waar de trams langs rijden.

De Bierkade en haar omgeving worden herzien door de Gemeente Den Haag en Staedion. Een aantal oude panden aan de gracht worden opgeknapt en krijgen een nieuwe bestemming. De Wagenstraat en haar plein zijn afgelopen zomer herzien. Al deze investeringen hebben tot gevolg dat de passanten van het Hollands Spoor naar het centrum deze straten weten te vinden en in deze straten blijven om te winkelen of voor een hapje of drankje. Het aanbod is zeer divers.

De eigenaren van de restaurants en lunchrooms hebben de handen ineen geslagen om dit mooie stukje Den Haag met z’n grachten nog meer op de kaart te zetten. Gemeente Den Haag toont ook grote betrokkenheid. Zo vindt jaarlijks het succesvolle 3 daagse evenement ‘Jazz in de gracht’ plaats.

Daarnaast opent binnen twee jaar het Spuiforum, dit zal duizenden extra bezoekers naar de gracht brengen.

Dit geweldige horeca object is compleet ingericht en daarom ook direct te betrekken!

Dit object is bij uitstek geschikt voor eenzelfde soort concept, een restaurant waar ook de mogelijkheid tot lunch geboden wordt. Het is een lichte zaak met aan de voor en achterkant grote raampartijen. De keuken is van alle apparatuur voorzien. Naast de keuken bevindt de spoelkeuken, daarnaast nog een ruimte voor opslag en een kleine ruimte voor het houden van kantoor. Via de achterzijde vindt de bevoorrading plaats.

De vergunning laat openingstijden toe tot half 2 ’s nachts doordeweeks en tot half 3 ’s nachts op donderdag, vrijdag en zaterdag.

De zaak biedt plaats aan ongeveer 48 personen, uit te breiden naar 70. Het zonnige terras biedt plaats aan 48 personen aan het water en nog eens 8 aan de gevel. Aan de achterzijde bevindt zich een binnenplaats, deze kan alleen als opslag gebruikt worden.

Er kan een parkeerplaats aan de achterzijde van het pand gehuurd worden, de kosten hiervan zijn ongeveer € 30,00 per maand.

 

Alles op een rijtje:

Minimaal 48 zitplaatsen binnen uit te breiden naar 70

42 zitplaatsen buiten aan het water, 8 zitplaatsen aan de gevel

Huur: € 1.764,58 excl btw

Horeca vergunning categorie 2

Voorraadruimte met stellingen

Achterplaats voor opslag en bevoorrading

Kleine kantoorruimte

Volwaardig ingerichte keuken en bar

Dubbele toiletgroep

Mogelijkheid van het huren van een parkeerplaats

 

Het pand kan zonder verplichtingen worden opgeleverd en is per direct beschikbaar. Meer informatie: VDS Horeca-makelaars 070- 330 66 87 of email naar maartje@vds-horeca.nl

 

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieRestaurant
Locatie
LiggingAan de Bierkade, langs de route van het Hollands Spoor naar het centrum van Den Haag
Aantal m²137
AdresBierkade 16a
Postcode2512 AB
PlaatsDen Haag
Woningn.v.t.
Beschikbaarper direct
Financiële informatie
Omzetindicatieop aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill€ 137.500,00
Huurprijs OGCirca € 1764,58 excl btw per maand
Vraagprijs OGn.v.t
Verplichtingenn.v.t
Bankgarantie3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × twee =