ID: 2057 Object met veel mogelijkheden!!

€ 59.000,00 € 49.000,00

Charmante locatie in het opkomende Energiekwartier

Neem contact opBeschikbaar

Beschrijving

Het Energiekwartier ligt centraal binnen de stad, een onderdeel van het gewilde Regentessekwartier. Een stoere buurt direct naast de Haagse binnenstad, met grote contrasten, zoals de Elektriciteitsfabriek en park De Verademing. Een buurt in transformatie. Een spannende plek voor culturele, culinaire en muzikale activiteiten. Naast de monumentale, industriële panden in het Energiekwartier vind je woningen in alle categorieën en prijsklassen. Hier woon je in de luwte van de binnenstad, op een paar minuten lopen van het centrum van Den Haag

Door de transformatie die deze wijk doormaakt, wordt het Energiekwartier meer een geheel met restaurants, winkels en cultureel vermaak. Ter hoogte van de Elektriciteitsfabriek komen terrassen en een doorsteek naar de Constant Rebecquestraat. Tussen de Loosduinseweg en Zamenhofstraat zijn de eerste nieuwbouwwoningen gerealiseerd.

De Sierkan is een object die mede door haar vergunningen veel mogelijkheden biedt!

De vergunning laat openingstijden toe van 7 uur in de ochtend tot half2 ’s nachts van zondag tot en met woensdag en tot half3 ‘s nachts op donderdag, vrijdag en zaterdag. Van oudsher is dit een café geweest. De huidige eigenaresse heeft van deze locatie een zeer charmante brasserie gemaakt met openingstijden vanaf 11 uur in de ochtend tot 11 uur in de avond. De mogelijkheid is daarnaast ook de dag vroeg te beginnen voor de koffieklanten en de passanten van de achterliggende woonwijken die naar de stad en het centraal station gaan. Deze locatie ligt goed in het zicht en heeft een leuk terras, niet alleen aan de gevel, maar ook op het pleintje aan de overkant.

Al met al een charmante brasserie in een opkomende wijk met diverse mogelijkheden!

Het onroerend goed van dit object samen met de Constant Rebecquestraat 2a is overigens ook te koop.

 

Alles op een rijtje:

25 zitplaatsen binnen, 7 zitplaatsen aan de bar

10 zitplaatsen buiten op het pleintje, 10 zitplaatsen aan de gevel

Huur: € 1.560,00 zonder btw

Horeca vergunning categorie 2

Grote kelder voor opslag

Dubbele toiletgroep

 

Het pand kan zonder verplichtingen worden opgeleverd en is per direct beschikbaar. Meer informatie: VDS Horeca-makelaars 070- 330 66 87 of email naar maartje@vds-horeca.nl

 

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieRestaurant
Locatie
Liggingaan het Koningin Emmaplein, in het opkomende Energiekwartier
Aantal m²69
AdresKoningin Emmaplein 3
Postcode2518 RH
PlaatsDen Haag
Woningn.v.t.
Beschikbaarper direct
Financiële informatie
Omzetindicatieop aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill€ 59.000,00
Huurprijs OG€ 1.560,00
Vraagprijs OGop aanvraag, samen met de Constant Rebecquestraat 2a
Verplichtingenn.v.t
Bankgarantie3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien − dertien =