ID: 2055 Uniek object aan de Herengracht met veel traffic!!

Ideale plek voor een succesvolle onderneming. Aan de Herengracht, in Den Haag, tussen het Centraal Station en het centrum.

Beschrijving

De Herengracht is een van de straten van het pleinkwartier die de sfeervolle toegang tot het historische en politieke centrum van Den Haag is. De Herengracht, Korte Poten en Korte Houtstraat vormen het winkelgebied van het Pleinkwartier. Vanaf Centraal Station is de Herengracht de route naar het historisch centrum van Den Haag met het Plein, het Binnenhof, Het Mauritshuis en het Haags Historisch Museum. Nieuwe restaurants en winkels trekken veel publiek naar de Herengracht. Daarnaast is er veel ontwikkeling op de Herengracht met betrekking tot luxe appartementen, zoals bijvoorbeeld Herengracht 17. Het staat sinds 1921 op de monumentenlijst, het huis werd rond 1870 gebouwd.

Was voorheen de Herengracht een straat waar je snel doorheen liep, is het nu één van de drukkere straten met een zeer divers aanbod van horeca en winkels. De ministeries en de eerste en tweede kamer hebben hun huisvestiging in de naastgelegen straten en pleinen. Daarnaast is het de wandelroute voor de toeristen van het Centraal Station naar het winkelgebied van Den Haag.

Dit unieke horeca object is onlangs totaal gerenoveerd en daarom ook direct te betrekken!

Bij binnenkomst waan je je in het Caribisch gebied. Over alles is nagedacht; de meubels, de kleuren en zelfs het gevoel van “de voetjes in het zand” is nagebootst door middel van een prettig achtergrondgeluid en tv-beelden met prachtige stranden.

Dit object is bij uitstek geschikt voor eenzelfde soort concept, een fast food concept of een cocktailbar. De vergunning laat openingstijden toe tot half 2 ’s nachts doordeweeks en tot half 3 ’s nachts op donderdag, vrijdag en zaterdag.

De keuken en de bar zijn volledig uitgerust voor een fast food concept. Er is nagedacht over de juiste routing. De zaak biedt plaats aan ongeveer 60 personen. Met een variatie van hoge en lage tafels is er voor iedereen een prettige plek om te zitten. Aan de achterzijde is een kleine binnenplaats met een terras die ruimte biedt aan 12 personen (deze is alleen te gebruiken als er geen alcohol wordt geschonken). Aan de voorzijde aan de Herengracht is een ruim en zonnig terras die plaats biedt aan 32 personen. Achter in de zaak bevindt zich een ruime opslag met extra koelingen, zo ook de dubbele toiletgroep.

 

Alles op een rijtje:

60 zitplaatsen binnen

35 zitplaatsen buiten aan de Herengracht, 12 zitplaatsen aan de achterzijde

Horeca vergunning categorie 2

Voorraadruimte met koelingen

Volwaardig ingerichte keuken en bar

Dubbele toiletgroep

 

Het pand kan zonder verplichtingen worden opgeleverd en is per direct beschikbaar. Meer informatie: VDS Horeca-makelaars 070- 330 66 87 of email naar maartje@vds-horeca.nl

 

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
Categorierestaurant
Locatie
LiggingAan de Herengracht, in Den Haag, tussen het Centraal Station en het centrum.
Aantal m²126
AdresHerengracht 12a
Postcode2511 EH
PlaatsDen Haag
Woningn.v.t.
Beschikbaarper direct
Financiële informatie
Omzetindicatieop aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill
Huurprijs OG
Vraagprijs OGn.v.t.
Verplichtingengeen verplichtingen
Bankgarantie3 maanden
Overige

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf − vier =