ID: 2054 Object Reinkenstraat

Deels ingericht object in de drukke Reinkenstraat!

Beschrijving

Deze leuke locatie op de drukke en geliefde Reinkenstraat is een zo goed als direct te betrekken espressobar. De Reinkenstraat in Den Haag is een boordevolle, authentieke winkelstraat en horecastraat in de chique woonwijk Duinoord.

Degene die deze espressobar is begonnen heeft overduidelijk oog voor detail en materiaal gehad. Er is veel hout gebruikt, de bar als zowel de schappen aan de wanden zijn van hout. Allemaal hoogwaardig afgewerkt. Er ligt een mooie granito vloer in.

De bar is voorzien van een kleine spoelmachine, een koelbak, koelkast, kassasysteem en geluidsinstallatie. Aan de gevel is de mogelijkheid voor een terras, deze heeft ochtend en middagzon. Het meubilair voor het terras is aanwezig. Er staat een mooie groene gecapitonneerde bank in en de houten bar aan het raam is voorzien van krukken. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een kleine keuken, het fornuis is al aanwezig. Verder is dit object voorzien van 1 toilet.
Dit is een instap klaar object voor een ieder die koffieliefhebber is! Natuurlijk ook zeer geschikt voor de combinatie koffie en patisserie/bakkerij!

Alles op een rijtje:

45m2

Terras en terrasmeubilair aanwezig

Eventueel mogelijkheid voor horecavergunning categorie 1

Hoogwaardige materialen en afwerking

Reacties liefst per e-mail. Verdere informatie wordt eerst verstrekt bij ons op kantoor, waarna pas een afspraak tot bezichtiging wordt gemaakt.
Nadere informatie: Maartje Hasselton, maartje@vds-horeca.nl of 070-330 66 87

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
Categoriedagzaak
Locatie
LiggingGelegen in de Reinkenstraat, een zijstraat van de Laan van Meerdervoort
Aantal m²45
AdresReinkenstraat 3
Postcode2517 CN
PlaatsDen Haag
Woningn.v.t.
Beschikbaarper direct
Financiële informatie
Omzetindicatien.v.t.
Vraagprijs inventaris/goodwill
Huurprijs OG
Vraagprijs OGn.v.t.
Verplichtingenn.v.t.
Bankgarantie3 maanden
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − 12 =