ID: 2051 Eat Company Prinsestraat

Zeer complete lunchroom direct te betrekken!

Neem contact opVerkocht onder voorbehoud

Beschrijving

Een ideale plek in de Prinsestraat voor een succesvolle onderneming: een supergezellig en licht hoekpand, met een terras en een constante stroom voorbijgangers. Alle apparatuur en inventaris is aanwezig, dus je kunt direct van start met je concept.

Verstopt in het Haagse Hofkwartier, tussen de Paleistuin en de Grote Kerk, ligt de Prinsestraat. In deze authentieke straat vind je verschillende kunstgaleries, interieur- en modewinkels. Steeds meer ontpopt de Prinsestraat zich als een avenue culinaire. In een gevarieerd aanbod aan restaurants smelten trendy en authentiek samen.

Het concept Eat Company draait om koffie, thee, ontbijt en lunch. Er wordt vers eten geserveerd, denk aan smoothies, taartjes en goed belegde broodjes.

Eat Company is zo volledig ingericht dat je direct van start kunt me je eigen concept. Het is een ideale plek voor een ondernemer die graag zelf op de werkvloer aanwezig is. De openingstijden zijn nu van 10.00 tot 17.00 uur, de vergunning laat het toe tot 23.00 open te zijn, zeven dagen in de week. Er is een dubbele toiletgroep aanwezig. De aanvraag voor een vergunning categorie 1 met alcohol, behoort tot de mogelijkheden.

Eat Company is 73 M2 en is ruim opgezet met minimaal 30 zitplaatsen en uit te breiden naar meer. Het heeft een terras langs de gevel waar nog eens voor ongeveer 20 gasten plaats is.

 

 

 

Alles op een rijtje:

Populaire Prinsestraat

Licht hoekpand

73 m2

Dubbele toiletgroep

Zitplaatsen binnen minimaal 30

Zitplaatsen buiten 20

Volledig ingerichte keuken en bar

Mogelijkheid tot het verkrijgen van een vergunning categorie 1 met alcohol

 

 

Reacties liefst per e-mail. Verdere informatie wordt eerst verstrekt bij ons op kantoor, waarna pas een afspraak tot bezichtiging wordt gemaakt.

Nadere informatie: Maartje Hasselton, maartje@vds-horeca.nl of 070-330 66 87

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen. 

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieLunchrooom
Locatie
LiggingGelegen in de populaire Prinsestraat vlakbij de Paleistuin.
Aantal m²73
AdresPrinsestraat 104
Postcode2513 CG
PlaatsDen Haag
Woningn.v.t.
Beschikbaarin overleg
Financiële informatie
Omzetindicatieop aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill
Huurprijs OG
Vraagprijs OG
Verplichtingenn.v.t.
Bankgarantie3 maanden
Overige

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf − 3 =