ID: 2049 Mooie lunchroom met hoge omzet in Den Haag centrum

Op aanvraag

Wat een fantastische zaak is dit, op een drukke locatie! En niets is aan het toeval overgelaten bij de inrichting van deze fraaie lunchroom, gespecialiseerd in vers, gezond en bovenal lekker eten. Het “All day Breakfast” concept, gestart eind 2015 slaat dan ook behoorlijk aan in de buurt en zit iedere dag vol.

Beschrijving

Wat een fantastische zaak is dit, op een drukke locatie! En niets is aan het toeval overgelaten bij de inrichting van deze fraaie lunchroom, gespecialiseerd in vers, gezond en bovenal lekker eten. Het “All day Breakfast” concept, gestart eind 2015 slaat dan ook behoorlijk aan in de buurt en zit iedere dag vol.

Met een oppervlakte van 193m² is de zaak ruim opgezet, het fraaie terras aan de “Rode loper van Den Haag” maakt de zaak compleet. Deze verbindingsweg van het station Hollands Spoor richting het centrum wordt steeds drukker, zeker nu er veel studenten in de buurt zijn komen wonen in de vele studentenhuizen of in het nabij gelegen studenthotel. Verder zitten de Albert Heijn en Jumbo in dezelfde straat, wat een behoorlijke aanloop creëert..

De focus van deze zaak is momenteel gericht op ontbijt en lunch, alles is vers uit eigen keuken en dat proef je.  De vergunning van de zaak geeft ook mogelijkheden voor de avondopenstelling, dus ook voor andere formules met langere openingstijden zijn zeker mogelijk op deze locatie.

Na altijd met veel plezier in de zaak te hebben gewerkt is de eigenaresse toe aan een nieuwe, wat kleinere uitdaging. Daarom biedt zij deze prachtige, instapklare zaak via VDS te koop aan. Voor bezichtigingen of meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor. Hiervoor kunt u bellen met Maartje Hasselton op 070- 330 66 87, of mailen naar maartje@vds-horeca.nl,

Een bezoek zonder afspraak of het rechtstreeks benaderen van de eigenaar wordt niet op prijs gesteld.

 

Alles op een rijtje:

Top locatie bij Hollands Spoor aan de Rode Loper van Den Haag

2 parkeerplaatsen aan achterzijde

Zonnig terras aan de Rode Loper

193 m2

Zitplaatsen binnen 70

Zitplaatsen buiten 70

Openingstijden kunnen verruimd worden van 07.00 tot 23.00uur

 

Reacties liefst per e-mail. Verdere informatie wordt eerst verstrekt bij ons op kantoor, waarna pas een afspraak tot bezichtiging wordt gemaakt.

Nadere informatie: Maartje Hasselton, maartje@vds-horeca.nl of 070-330 66 87

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieLunchroom
Locatie
LiggingAan de 'Rode Loper' van Den Haag
Aantal m²Circa 193
AdresStationsweg 136A
Postcode2515 BS
PlaatsDen Haag
WoningN.V.T.
BeschikbaarIn overleg
Financiële informatie
OmzetindicatieOp aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwillOp aanvraag
Huurprijs OG
Vraagprijs OGN.V.T.
VerplichtingenOvername personeel
Bankgarantie3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht + 2 =