ID: 2048 Steak restaurant in één van de populairste straten van Den Haag

In het bruisende buurtschap 2005, om de hoek van hotel Des Indes en het Lange Voorhout is deze Argentijn gevestigd. De Denneweg in Den Haag is één van de populairste straten met winkels, restaurants, lunchrooms en koffieconcepten.

Neem contact opVerkocht onder voorbehoud

Beschrijving

In het bruisende buurtschap 2005, om de hoek van hotel Des Indes en het Lange Voorhout is deze Argentijn gevestigd. De Denneweg in Den Haag is één van de populairste straten met winkels, restaurants, lunchrooms en koffieconcepten.

Carne Argentina staat bekend om hun steaks, authentieke Argentijnse steaks.

De zaak heeft een oppervlakte van 135m2. Er is een ruime opslag, deze zou eventueel zelfs bij de zaak betrokken kunnen worden. Daarnaast is de keuken zeer ruim met een inloopkoelcel. Aan de achterkant is een binnenplaats waar de vriezer staat. De keuken is opgeknapt toen de huidige ondernemers de zaak overnamen.

Er is ruimte voor circa 50 zitplaatsen binnen. Het terras aan de voorzijde van de zaak ligt aan de Denneweg en biedt plaats aan ongeveer 12 personen.

Er rust een vergunning categorie 2 op de zaak. Dit houdt in dat de openingstijden van zondag tot en met woensdag van 07.00 tot 02.00 zijn en op donderdag, vrijdag en zaterdag is er een sluitingstijd van 03.00 mogelijk.

Alles op een rijtje:
Gelegen in één van de populairste buurten van Den Haag
Vergunning categorie 2
Zitplaatsen binnen 50
Zitplaatsen buiten 12
Terras aan de Denneweg
Grote opslag, eventueel bij de zaak te betrekken
Keuken onlangs verbouwd

Reacties liefst per e-mail. Verdere informatie wordt eerst verstrekt bij ons op kantoor, waarna pas een afspraak tot bezichtiging wordt gemaakt.
Nadere informatie: Maartje Hasselton, maartje@vds-horeca.nl of 070-330 66 87.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieRestaurant
Locatie
LiggingCentrum van Den Haag, nabij Lange Voorhout en hotel Des Indes
Aantal m²135
AdresDenneweg 41a
Postcode2514 CD
PlaatsDen Haag
WoningN.V.T
BeschikbaarIn overleg
Financiële informatie
OmzetindicatieOp aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwillOp aanvraag
Huurprijs OGOp aanvraag
Vraagprijs OGN.V.T
VerplichtingenGeen
Bankgarantie3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + drie =