ID: 2042 Restaurant / koffiebar met groot, zonnig terras in centrum Den Haag

€ 99.500,00

Ideale plek voor een succesvolle onderneming: een supergezellig en licht hoekpand, met een heel ruim terras en een constante stroom voorbijgangers. Alle apparatuur en inventaris is aanwezig, dus je kunt direct van start met je concept, voor overdag of in de avond.

Neem contact opBeschikbaar

Beschrijving

Ideale plek voor een succesvolle onderneming: een supergezellig en licht hoekpand, met een heel ruim terras en een constante stroom voorbijgangers. Alle apparatuur en inventaris is aanwezig, dus je kunt direct van start met je concept, voor overdag en/of in de avond.

Locatie geschikt voor overdag en in de avond. Het concept Pim Coffee, Sandwiches and Vintage draait om koffie, thee, ontbijt en lunch. Een typische zaak voor overdag dus, met openingstijden van 8 tot 18 uur. Maar het pand is ook heel geschikt voor de avond: alles is aanwezig om er een restaurant van te maken. Er is een extra ruimte om een aparte keuken te plaatsen, alle aansluitingen zijn aanwezig. Bovendien heeft deze locatie een vergunning 2, dus met openingstijden tot 1.30uur, op donderdag, vrijdag en zaterdag zelfs tot 02.30uur. Alle soorten alcohol mogen geschonken worden. Ook zijn alle voorzieningen getroffen voor het plaatsen van een tap.

Zonnig van binnen en van buiten, inclusief een groot terras. Het pand van Pim ligt op de hoek van de Wagenstraat en is heel licht, met aan beide zijden grote ramen en zomerse luifels. De sfeer binnen is stijlvol, opgewekt en huiselijk warm. De ruimte is slim en praktisch ingedeeld met een open bar en 50 zitplaatsen.

Het plein voor het pand heeft de perfecte combinatie voor een ijzersterk terras: het is groot met 120 zitplaatsen ( en nog meer mogelijk). Het plein ligt ook nog eens op het zuiden, dus vol in de zon, van 8 uur ’s ochtends tot in de avond. Bovendien is het plein kort geleden opnieuw aangelegd, waardoor het nu extra gezellig is, bijna dorps, en meer groen heeft. Het terras ligt ideaal op de drukke loop- en fietsroute van Hollands Spoor naar het centrum.

Direct van start met je eigen concept
Vanaf de opening in 2015 is Pim een heel succesvolle zaak. Slim ingericht, voorzien van de beste apparatuur. Alles is aanwezig: een complete keukeninrichting, van koelkasten tot een koffiemachine van laMarzocco, van afzuiging tot aansluiting voor een tap. De apparatuur is niet ouder dan 3 jaar. Bij overname kun je dus direct van start met je eigen concept op een populaire plek.

Constante stroom van voorbijgangers. De locatie van Pim ligt pal aan de Rode Loper van Den Haag, oftewel de populaire wandel- en fietsroute van Hollands Spoor naar het centrum. De gemeente besteedt veel aandacht aan deze route: de straten zijn opnieuw aangelegd met sfeervolle klinkers, er is veel groen geplant en het aanbod winkels en restaurants is groot. De zaak grenst ook direct aan de Avenue Culinaire, een sterk gepromote route van restaurants. Oftewel: er is een constante stroom voorbijgangers.

Pim heeft in de afgelopen 3 jaar bewezen dat deze plek alles heeft wat je nodig hebt. Een mooie, lichte ruimte, een superterras en veel voorbijgangers. Vanaf het begin is het een hit. De reden voor de overname is dat de eigenaresse van Pim een tweede kindje heeft gekregen en dat ze haar gezin meer aandacht wil geven.

Het pand kan zonder verplichtingen worden opgeleverd en is per direct beschikbaar. Meer informatie: VDS Horeca Interim 070- 330 66 87 of email naar info@vds-horeca.nl.

Alles op een rijtje:

– 50 zitplaatsen binnen

– 120 zitplaatsen buiten (er is ruimte voor nog meer zitplaatsen)

– bar en keuken in één en handig compact in te delen

– voorraadruimte achter (alle aansluitingen aanwezig voor een aparte keuken)

– alle aansluitingen zitten in de bar om een tap te installeren

– alle apparatuur nog geen drie jaar oud.

– horeca 2 vergunning op het pand

– drie mooie luifels aan de grote ramen.

– een designbank binnen en buiten, speciaal voor ons gemaakt door “In De Vorm van”

– 5×5 parasol op het terras uit te breiden met terrasverwarmers

– huur per maand 1252,00 incl btw

– la marzocco koffiemachine van drie jaar oud

– twee aparte toiletten

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieLunchroom
Locatie
LiggingIn het centrum van Den Haag aan de Rode Loper
Aantal m²Circa 90
AdresWagenstraat 144
Postcode2512 BA Den Haag
PlaatsDen Haag
WoningN.v.t.
BeschikbaarIn overleg
Financiële informatie
OmzetindicatieOp aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill€ 99.500,00
Huurprijs OGCirca € 1252,00 incl. BTW per maand
Vraagprijs OG
VerplichtingenN.v.t.
Bankgarantie3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + 14 =