ID: 2041 Karakteristieke onderneming in Buurtschap 2005

€ 87.500,-

Aan een van de mooiste grachten van Den Haag, in het Buurtschap 2005, ligt deze karakteristieke onderneming. De Denneweg en het Lange Voorhout met het Hotel des Indes liggen om de hoek.

Neem contact op Verkocht onder voorbehoud

Beschrijving

Aan een van de mooiste grachten van Den Haag, in het Buurtschap 2005, ligt deze karakteristieke onderneming. De Denneweg en het Lange Voorhout met het Hotel des Indes liggen om de hoek.
Caroni is een zaak met een verleden. Ooit begonnen door vader Caron in ‘t Jagertje, daarna voortgezet op de Hooikade door vader en dochters.
Caroni is gelegen aan de Hooikade met een zonnig terras aan de gracht.
Het pand heeft nog veel elementen uit het verleden behouden. Zoals de ‘oude’ balken aan het plafond en de prachtige glas in loodramen.
Caroni is bij uitstek een plek waar men zich welkom en thuis voelt.
Op dit moment is de zaak geopend van maandag tot met vrijdag voor de lunch en van maandag tot en met zaterdag voor diner. De vergunning laat openingstijden toe van 07:00 uur tot en met 01:30 uur.
Kortom, een mooie locatie die startklaar is maar ook veel mogelijkheden biedt voor verschillende horecaconcepten en ideaal om met z’n tweetjes te runnen!
Reacties liefst per e-mail. Verdere informatie wordt eerst verstrekt bij ons op kantoor, waarna pas een afspraak tot bezichtiging wordt gemaakt.
Nadere informatie: Maartje Hasselton, info@vds-horeca.nl of 070- 330 66 87
Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
Categorie Lunchroom/restaurant
Locatie
Ligging In het Buurtschap 2005, vlakbij de Denneweg, hotel des Indes en het Lange Voorhout
Aantal m² 65
Adres Hooikade 14
Postcode 2514 BH
Plaats Den Haag
Woning nvt
Beschikbaar in overleg
Financiële informatie
Omzetindicatie op aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill € 87.500,-
Huurprijs OG € 2050,- excl btw per maand
Vraagprijs OG nvt
Verplichtingen nvt
Bankgarantie 3 maanden
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × een =