ID: 1803 Baltimoreplein 7-15 te huur

Baltimoreplein 7-15 is het voormalige café MOKUM. Eigenlijk zijn dit twee aparte zaken, met een café met (kleine) keuken enerzijds en een aparte zaal anderzijds, in totaal 234m² met een zonnig terras aan de voorzijde.

Neem contact opBeschikbaar

Beschrijving

Deze horecalocatie kan PER DIRECT worden betrokken.

Baltimoreplein 7-15 is het voormalige café MOKUM. Eigenlijk zijn dit twee aparte zaken, met een café met (kleine) keuken enerzijds en een aparte zaal anderzijds, in totaal 234m² met een zonnig terras aan de voorzijde.

Het pand is nog afgebouwd met vloeren, wanden, toiletten, barren etc. maar alle keukenapparatuur en losse inventaris is eruit. De keukenafzuiging is nog wel aanwezig. Kortom een uitstekende kans om dit café nieuw leven in te blazen of een andere formule te vestigen zoals eetcafé, pizzeria etc.

Voor deze locatie is geen overname prijs, de huurprijs bedraagt: € 65.000 per jaar.

Baltimoreplein bevindt zich in een winkelcentrum met een gevarieerd aanbod met o.a. Jumbo, Action, Hema, Hunkemöller en vele andere landelijke retailers. Het winkelcentrum heeft alles in huis voor de consument, van supermarkt tot sportwinkel tot lokale speciaalzaken. Het stadcentrum van Almere Buiten is goed te bereiken via de rijkswegen A6 en A27. Ook het openbaar vervoer is gunstig, het NS station Almere Buiten bevindt zich op loopafstand. Tevens zijn er verschillende parkeergarages en parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum.

Het verzorgingsgebied Almere Buiten bestaat uit 55.000 inwoners, met een verwachte groei naar 70.000 inwoners in 2020.

Bezichtigingen alleen op afspraak, hiervoor kunr u contact opnemen met  Robert van der Starre, 070- 3306687 of email naar info@vds-horeca.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen. 

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieCasco+ horecalocatie
Locatie
LiggingAlmere- Buiten, Baltimoreplein
Aantal m²234 m2
AdresBaltimoreplein 7-15
Postcode1334 KA
PlaatsAlmere- Buiten
WoningNVT
BeschikbaarIn overleg
Financiële informatie
OmzetindicatieNVT
Vraagprijs inventaris/goodwillNVT
Huurprijs OG€ 65.000 per jaar
Vraagprijs OGNVT
VerplichtingenGeen
Bankgarantie3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + acht =