ID: 1802 Baltimoreplein 106 te huur

Baltimoreplein 106 is het voormalige restaurant BALTIMORE, gelegen op een mooie hoeklocatie met ruim terras voor de deur op “borrelzon”. Het restaurant meet in totaal circa 400m², verdeeld over twee verdiepingen.

Neem contact op Beschikbaar

Beschrijving

De locatie kan PER DIRECT worden betrokken!!

Baltimoreplein 106 is het voormalige restaurant BALTIMORE, gelegen op een mooie hoeklocatie met ruim terras voor de deur op “borrelzon”. Het restaurant meet in totaal circa 400m², verdeeld over twee verdiepingen.

Het pand wordt “casco +”  opgeleverd met vloeren, wanden, een dubbele toiletgroep, bars en  keukenafzuigingen. Ook is er nog een biertankinstallatie van Heineken geïnstalleerd zodat de nieuwe ondernemer snel kan opstarten. Uiteraard is het mogelijk om hiervoor een bruikleenovereenkomst met Heineken, of een andere brouwer die de installatie dan van Heineken overneemt.

Baltimoreplein bevindt zich in een winkelcentrum met een gevarieerd aanbod met o.a. Jumbo, Action, Hema, Hunkemöller en vele andere landelijke retailers. Het winkelcentrum heeft alles in huis voor de consument, van supermarkt tot sportwinkel tot lokale speciaalzaken.

Het stadcentrum van Almere Buiten is goed te bereiken via de rijkswegen A6 en A27. Ook het openbaar vervoer is gunstig, het NS station Almere Buiten bevindt zich op loopafstand. Tevens zijn er verschillende parkeergarages en parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum.

Het verzorgingsgebied Almere Buiten bestaat uit 55.000 inwoners, met een verwachte groei naar 70.000 inwoners in 2020.

Bezichtigingen alleen op afspraak, hiervoor kunt u contact opnemen met  Robert van der Starre, 070- 3306687 of email naar info@vds-horeca.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen. 

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
Categorie Casco+ horecalocatie
Locatie
Ligging Almere- Buiten, Baltimoreplein
Aantal m² 400
Adres Baltimoreplein 106
Postcode 1334 KA
Plaats Almere- Buiten
Woning NVT
Beschikbaar In overleg
Financiële informatie
Omzetindicatie NVT
Vraagprijs inventaris/goodwill NVT
Huurprijs OG € 80.000 per jaar
Vraagprijs OG NVT
Verplichtingen NVT
Bankgarantie 3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × drie =