ID: 1508 Cafetaria ’t Haeventje

€ 49.500,00

Aan de haven van Wassenaar tussen diverse horecabedrijven ligt dit compleet ingerichte cafetaria welke PER DIRECT ter overname wordt aangeboden.

Neem contact opBeschikbaar

Beschrijving

Aan de haven van Wassenaar tussen diverse horecabedrijven ligt dit compleet ingerichte cafetaria welke PER DIRECT ter overname wordt aangeboden.

 

Het totale perceel meet ca 275 m2. Bovendien is er een mogelijkheid voor een schitterend terras aan het water. Parkeren voor de deur is gratis.

 

Het bedrijf heeft vele mogelijkheden, zeker gezien de ruime keuken waardoor het ook interessant maakt voor een afhaal –en bezorgservice.

De gemeente Wassenaar telt ruim 25000 inwoners en wordt jaarlijks bezocht door circa 1.4 miljoen toeristen.

Het cafetaria is wegens omstandigheden gesloten, maar is gebruiksklaar en kan door een nieuwe ondernemer direct weer operationeel gemaakt worden. Op deze locatie is al meer dan 30 jaar een cafetaria gevestigd, welke altijd een goede omzet heeft gehad. De scherpe vraagprijs voor het geheel maakt het extra aantrekkelijk om hier uw cafetaria te starten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Robert van der Starre, info@vds-horeca.nl  of op tel.nr. 070 – 330 66 87

 

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieCafetaria
Locatie
LiggingAan de haven van Wassenaar
Aantal m²275
Adres Oostdorperweg 37
Postcode2242 NE
PlaatsWassenaar
WoningN.V.T.
BeschikbaarPer direct
Financiële informatie
Omzetindicatie
Vraagprijs inventaris/goodwill€ 49.500,00
Huurprijs OG€ 1.900,- per maand excl. btw
Vraagprijs OG
VerplichtingenGeen
Bankgarantie3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien + een =