ID: 1502 Italiaanse pizzeria op toplocatie in Den Haag

€ 159.000,00 € 110.000,00

“Toplocatie in populaire winkelstraat ”

Neem contact opBeschikbaar

Beschrijving

Deze hagelnieuwe zaak gelegen op een top plek aan een drukke en populaire winkelstraat in Den Haag is startklaar en voor de juiste ondernemer zeer interessant.

De zaak is recent volledig verbouwd waarbij niets aan het toeval is over gelaten.

De zaak biedt een verscheidenheid aan van meer dan 20 soorten American Pizza’s, voor eten ter plekke (12 zitplaatsen) , afhaal –en bezorgen.  Voor de winkel is er ook nog ruimte voor een klein terras.

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een kandidaat die het huidige concept wil overnemen, of een eigen concept wil starten in een zaak die helemaal af is.

De Frederik Hendriklaan, in de volksmond beter bekend als “De Fred”, is één van de meest charmante winkelgebieden van Den Haag. Gelegen in de prachtige wijk Statenkwartier vindt u hier bijna een kilometer aan uniek winkelplezier. De variatie in het aanbod van de ruim 130 winkels zal u zeker doen verbazen. Het ruime aanbod van de winkelstraat kenmerkt zich door de vele gespecialiseerde ondernemers op het gebied van mode, vrije tijd, wonen, eten en drinken, hobby, reizen en nog veel meer. Maar ook voor uw dagelijkse boodschappen bent u hier aan het juiste adres. Voor menig Hagenaar is dit The Place to Be, want dit unieke stukje Den Haag is net even anders dan de rest van de stad. De Frederik Hendriklaan wordt momenteel heringericht en krijgt een totale make-over Voor een impressie van de nieuwe situatie klikt u hier 

Omdat de eigenaar veel in het buitenland is en niet voldoende tijd heeft om deze zaak de juiste aandacht te geven heeft hij met pijn in zijn hart besloten om de zaak te gaan verkopen.

 

Nadere informatie: Robert van der Starre, info@vds-horeca.nl of 070- 330 66 87.
Bezichtigingen alleen op afspraak. Wij verzoeken u alleen te reageren indien u in het bezit bent van een aantoonbaar eigen vermogen, welke u in staat stelt een mogelijke overname te realiseren.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieAfhaal/ bezorg
Locatie
LiggingAan de “Fred” een drukke en populaire winkelstraat!
Aantal m²124
AdresAert van der Goesstraat 40
Postcode2582 AL
PlaatsDen Haag
Woningn.v.t
Beschikbaarper direct
Financiële informatie
Omzetindicatieop aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill€ 110.000,00
Huurprijs OG€ 3.000,00 excl btw per maand
Vraagprijs OGn.v.t.
Verplichtingengeen
Bankgarantie3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 1 =