ID: 1402 Bruin café in leuke buurt Den Haag

€ 25.000,00

TER OVERNAME OF TE PACHT CAFE/ BAR, gelegen aan de Fahrenheitstraat Den Haag. Deze zaak is compleet ingericht en klaar voor gebruik.

Neem contact opBeschikbaar

Beschrijving

TER OVERNAME OF TE PACHT CAFE/ BAR, gelegen aan de Fahrenheitstraat Den Haag. Deze zaak is compleet ingericht en klaar voor gebruik. Alle vergunningen zijn aanwezig. Het café kan ook als eetcafé worden geëxploiteerd. Verder is er een aparte rookruimte. Het geheel kan vrij van verplichtingen jegens brouwerij en personeel worden opgeleverd. Voor de juiste kandidaat zijn er financieringsmogelijkheden. Overname in overleg met huidige eigenaar.

Het is ook mogelijk om het café te pachten voor € 1.550,- per maand excl. BTW.

Voor de juiste kandidaat is dit een mooie kans om voor niet teveel geld een café te beginnen in een buurt met  inwoners uit alle windstreken van de wereld!

De vergunning die wordt afgegeven is een zogenaamde categorie 2 van de gemeente Den Haag wat inhoudt dat het bedrijf doordeweeks tot 1.30 uur geopend kan zijn en in het weekend tot 2.30 uur. Wij zijn dan ook op zoek naar een ervaren horeca ondernemer, in het bwzit van een sociale hygiëne diploma die op deze locatie een café wil runnen binnen deze openings/ sluitingstijden.

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in bovenstaand object neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met VDS Horecamakelaar via info@vds-horeca.nl of 070-3306687

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieCafé
Locatie
Ligging Leuke buurt met woningen en winkels in Den Haag
Aantal m²77
AdresFahrenheitsstraat 22
Postcode2561 EC
PlaatsDen Haag
WoningN.V.T
BeschikbaarIn overleg
Financiële informatie
OmzetindicatieOp aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill€ 25.000,00
Huurprijs OGCirca € 900,00
Vraagprijs OG
VerplichtingenSpeelautomaten
Bankgarantie3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + 14 =