ID 1297: Multifunctionele Horecalocatie in het oude centrum van Zoetermeer

€ 210.000,00

Wat een mooi bedrijf met vele mogelijkheden is dit!

Neem contact opBeschikbaar

Beschrijving

Wat een mooi bedrijf met vele mogelijkheden is dit!

Het monumentale pand ‘de Graanschuur’ in het oude centrum van Zoetermeer is omgetoverd tot een eigentijds multi functioneel horecapand. Door de centrale ligging binnen Zoetermeer (vlak langs de A12 en de uitstekende parkeergelegenheid pal voor de deur, is deze locatie interessant en voor vele doeleinden geschikt.

Op dit moment is er 1892 Eten & Drinken in gevestigd, vernoemd naar het bouwjaar van het pand, maar dit is ook de ideale locatie voor feesten, recepties, bruiloft of zakelijke bijeenkomsten. Met een beetje fantasie is er zelfs een theater of bioscoop van te maken!

De totale afmeting van het pand is 660 m², met een terras van nog een bijna 100 m². In totaal kunnen er evenementen worden gehouden tot ruim 500 personen, verdeeld over een restaurant met plek voor 80 personen, een aparte zaal welke ook bij het restaurant kan worden betrokken zodat in totaal 130 personen kunnen dineren, maar welke ook geschikt is voor een borrel, receptie of ontvangst tot max. 150 personen.

De Theaterzaal op de 1ste etage (voorheen een bioscoop en later een klein theater) is een prachtige zaal met oneindig veel mogelijkheden. Hier kunnen gezelschappen van 50 tot wel 250 personen genieten van een groot lopend buffet, een Walking Dinner, een knallende feestavond of receptie. Club 1892 beschikt over een eigen bar en een licht/geluidsinstallatie. Voor mindervalide gasten is een lift aanwezig.

De keuken is compleet ingericht, met voldoende apparatuur om alle gasten goed en op tijd te kunnen voorzien.

De eigenaar heeft met pijn in zijn hart besloten om het iets rustiger aan te gaan en biedt daarom deze prachtige zaak te koop. Voor de juiste kandidaat zijn er financieringsmogelijkheden.

Heeft u nog vragen of interesse voor een bezichtiging dan kunt u contact opnemen via info@vds-horeca.nl of bellen met Robert van der Starre op 070- 330 66 87.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieRestaurant
Locatie
LiggingIn het oude centrum van Zoetermeer
Aantal m²660
AdresDorpsstraat 74A
Postcode2712 AM
PlaatsZoetermeer
WoningN.V.T.
BeschikbaarIn overleg
Financiële informatie
OmzetindicatieOp aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill€ 210.000,00
Huurprijs OGstaffelhuur oplopend van € 6.000,- naar € 8.500,- per maand excl. BTW in 5 jaar
Vraagprijs OGN.V.T.
VerplichtingenBrouwerij (Grolsch), overname personeel
Bankgarantie3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien − 1 =