ID 1294: Fantastische Horecalocatie in het centrum van Den Haag

Op aanvraag

De Frederikstraat is een winkelstraat met Koninklijke allure aan de rand van het stadscentrum van Den Haag. Een straat die nooit tot stilstand komt.

Neem contact opBeschikbaar

Beschrijving

De Frederikstraat is een winkelstraat met Koninklijke allure aan de rand van het stadscentrum van Den Haag. Een straat die nooit tot stilstand komt. ’s Morgens vroeg kun je er al koffiedrinken en ontbijten, overdag shoppen in exclusieve winkels en ’s avonds dineren. ’s Zomers kunt u heerlijk buiten zitten op één van de vele terrassen om te genieten van de bedrijvigheid in de straat met een glas wijn.  Deze historische plek heeft vijf specialiteiten: Foods & Drinks, Beauty & Welness, Fashion, Interior en Lifestyle. Wat al die winkels met elkaar gemeen hebben is dat zij allemaal een eigen karakter hebben. Geen winkelketens, maar speciaalzaken, boetieks, het betere eten.

Deze hippe lunch hot spot is een jaar geleden neer gestreken in Den Haag en heeft in de korte tijd een zeer goeie reputatie opgebouwd. Het bedrijf serveert super lekkere koffie en heerlijke broodjes. Het zit er daarom ook bijna altijd vol.

Binnen zijn er ruim 60 zitplaatsen, maar deze zijn ruim opgezet waardoor het creëren van meer zitplaatsen absoluut tot de mogelijkheden behoort. De zaak heeft een complete ingerichte keuken, met allemaal nieuwe apparatuur en een dubbele toiletgroep. Alles is vorig jaar nieuw geplaatst. Verder is er een leuk terras aan de weg aan de voorzijde van het restaurant met 20 zitplaatsen.

Deze prachtige zaak is uitermate geschikt voor vele formules, o.a. lunch –en dinerzaak, specialiteitenrestaurant met Internationale keuken, of als eetcafé, brasserie. De vergunning laat openingstijden toe tussen 07:00 uur en 01:30 uur doordeweeks en zelfs tot 02: 30 uur in het weekend.

Verkoop wegens verhuizing van de huidige exploitatie.

Onze opdrachtgever heeft de wens uitgesproken om het verkoopproces in alle discretie te laten verlopen. Daarom vragen wij uw begrip voor het feit dat wij u niet zomaar voorzien van alle informatie, maar ook willen weten wie u bent.

De zaak is alleen te bezichtigen op afspraak. Hiervoor kunt u een afspraak maken met Robert van der Starre via info@vds-horeca.nl of  070- 330 66 87.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieLunchroom
Locatie
LiggingWinkelstraat in Buurtschap 2005 te Den Haag
Aantal m²155
AdresFrederikstraat 32
Postcode2514 LK
PlaatsDen Haag
WoningN.V.T.
BeschikbaarIn overleg
Financiële informatie
OmzetindicatieOp aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwillOp aanvraag
Huurprijs OG€ 4.500,00 per maand excl. BTW
Vraagprijs OGN.V.T.
VerplichtingenGeen
Bankgarantie3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 3 =