ID: 1291 Gezellig café aan de langste laan van Den Haag

€ 39.500,- tegen elk aannemelijk bod

Tegen elk aannemelijk bod, met financieringsmogelijkheden.

Beschrijving

Zo’n klein kroegje… je weet wel, daar waar het altijd gezellig is.

 

Teddy Scholten zong er begin jaren ’60 al over: “in Den Haag daar woont een graaf en zijn naam is Jantje”. Niet lang na dit liedje, eind jaren 80 begon Haagsche Jantje aan de lange Laan van Meerdervoort zijn huiskamercafé. Al snel bleek dit een succes en wisten de bewoners uit de buurt, maar ook vaste klanten van heinde en verre dit café te vinden voor een gezellig praatje onder het genot van een lekker biertje aan de bar.

 

Eigenlijk is er sinds die tijd niet zoveel veranderd, alleen heeft Haagsche Jan het café inmiddels 5 jaar geleden over gedaan aan Graafjan. De vaste bezoekers zijn er nog steeds evenals het luisterende oor van de barman en de typische Haagsche humor. En doordeweeks spelen er diverse dartteams, waardoor het café ook dan lekker gevuld is.

 

Maar ook Graaf Jan vindt het tijd worden voor iets anders en daarom zijn wij op zoek naar een waardig opvolger voor dit leuke café. Je hoeft niet van adel te zijn om dit café tot een succes te maken, maar gewoon op zoek zijn naar een gezellige kroeg met vaste clientèle!

 

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met Robert van der Starre op 070- 330 66 87 of email naar info@vds-horeca.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieCafé
Locatie
LiggingLangs de drukke Laan van Meerdervoort in Den Haag
Aantal m²95
AdresLaan van Meerdervoort 140
Postcode2517 BE
PlaatsDen Haag
WoningN.V.T.
BeschikbaarIn overleg
Financiële informatie
OmzetindicatieOp aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwilltegen elk aannemelijk bod
Huurprijs OG€ 1.350,00 geen btw
Vraagprijs OGN.V.T.
VerplichtingenSpeelautomaten
Bankgarantie3 maanden
Overige
Met financieringsmogelijkheden

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 + 4 =