ID: 1287 Bistro/ Restaurant in het populaire Belgisch Park

€ 95.000,00 € 75.000,00

Deze zaak is echt ideaal voor een echt horecakoppel, in welke variatie dat dan ook mag zijn!

Neem contact opBeschikbaar

Beschrijving

Deze zaak is echt ideaal voor een echt horecakoppel, in welke variatie dat dan ook mag zijn!

Direct achter het populaire deel van het Scheveningse strand vindt u deze gezellige Franse bistro waar op niets is bespaard. Al bij binnenkomst waant u zich in Frankrijk en al het goede wat Frankrijk te bieden heeft staat hier op de kaart. U kunt terecht voor klassieke Franse gerechten zoals escargots, fruits de mer en diverse patés.

De in het bedrijf zeer volledig aanwezige inventaris is hagelnieuw, zeer goed onderhouden en verkeert in topconditie. Hiermee kunt u nog jaren vooruit zonder noemenswaardige investeringen te hoeven doen. Dus sleutelklaar en direct te betrekken.

De zaak heeft 40 zitplaatsen binnen, van waaruit u heerlijk kunt kijken vanachter de grote ramen naar de vele passanten die voorbij trekken. Verder heb je vanuit de zaak goed zicht op de open keuken waaruit je alle bedrijvigheid goed kunt volgen en is er een wijnkelder die gebruikt kan worden als opslag, maar ook voor het geven van kleine proeverijen of intiem private dining. Het zonnige terras over de volle breedte van de pui maakt dit restaurant helemaal af.

Naast de voortzetting als bistro biedt dit bedrijf de mogelijkheden voor talloze horecaconcepten. Dus bent u dat leuke horecakoppel, of die leuke horecaondernemer die op zoek is naar een horeca hotspot in een leuke buurt, wacht dan niet langer en reageer snel!

Verkoop wegens privé omstandigheden. Onze opdrachtgever heeft de wens uitgesproken om het verkoopproces enigszins discreet te laten verlopen. Daarom willen wij eerst graag even contact met u hebben voordat wij u van verdere informatie voorzien, of een afspraak met u maken voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met  Robert van der Starre via email: info@vds-horeca.nl of telefoon: 070- 330 66  87

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen. 

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieBistro/ restaurant
Locatie
LiggingIn het populaire Belgisch Park
Aantal m²Circa 124
AdresStevinstraat 126A
Postcode2587 ER
PlaatsDen Haag
WoningN.V.T.
BeschikbaarIn overleg
Financiële informatie
OmzetindicatieOp aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill€ 75.000,00
Huurprijs OG€ 2.850,00 per maand geen BTW
Vraagprijs OGN.V.T.
VerplichtingenGeen verplichtingen
Bankgarantie3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen − 2 =