ID: 1281 Indisch en Thais afhaal- /bezorg restaurant

€ 47.500-,

Deze mooie onderneming focust zich vooral op het afhalen en bezorgen van Thaise en Indische maaltijden. De onderneming is al zo’n 2.5 jaar gevestigd net buiten het centrum van Zoetermeer.

Neem contact op Beschikbaar

Beschrijving

Deze mooie onderneming focust zich vooral op het afhalen en bezorgen van Thaise en Indische maaltijden. De onderneming is al zo’n 2.5 jaar gevestigd net buiten het centrum van Zoetermeer.

Het pand bevind zich in een klein winkelgebied midden in een woonwijk. Het pand heeft een totale oppervlakte van circa 90 m2. In de straat bevinden zich onder andere een Jumbo en een Action filiaal.

Op dit moment zijn de openingstijden van dinsdag tot zaterdag van 12:00 uur tot 20:00, op zondag van 15:00 tot 20:00 uur en op maandag is dit bedrijf gesloten. Uitbreiding van de openingstijden kan de omzet doen stijgen.

De eigenaren hebben in de afgelopen jaren een goed imago opgebouwd. Zij hebben elkaar lang geleden ontmoeten en hebben twee jaar geleden de stap durven nemen naar het ondernemerschap. Beide eigenaren hebben een enorme passie voor de Aziatische keuken en willen dit graag meegeven aan andere.

Ook andere formules zijn hier mogelijk zoals een café, afhaal- / bezorg van sushi of een traiteur.

Mocht u na het lezen van deze presentatie nieuwsgierig zijn geworden dan nodigen wij u graag uit om een afspraak te maken voor een bezichtiging!

Neem hiervoor contact op via info@vds-horeca.nl of 070-3306687

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
Categorie Afhaal - / bezorg
Locatie
Ligging Gelegen aan een doorgaande weg
Aantal m² 90
Adres Velddreef 175
Postcode 2727 CE
Plaats Den Haag
Woning N.V.T
Beschikbaar In overleg
Financiële informatie
Omzetindicatie Op aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill € 47.500-,
Huurprijs OG Circa € 1.850,00 per maand (excl. btw)
Vraagprijs OG N.V.T.
Verplichtingen N.V.T.
Bankgarantie 3 maanden huur
Overige
Nabij het stadshart

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 1 =