ID: 1279 Voormalig gemeentehuis Oostvoorne, nieuwe hotspot horeca!

Huur € 6.000 per maand (excl. BTW)

Dit monumentale gebouw wordt omgetoverd tot een prachtige horecaruimte. Het voormalig gemeentehuis is een prachtig gebouw dat centraal gelegen is in het dorp Oostvoorne.

Neem contact opBeschikbaar

Beschrijving

Dit monumentale gebouw wordt omgetoverd tot een prachtige horecaruimte. Het voormalig gemeentehuis is een prachtig gebouw dat centraal gelegen is in het dorp Oostvoorne. In het 1e kwartaal van 2019 is er gestart met de transformatie van het monumentale gemeentehuis in Oostvoorne tot een prachtige horeca locatie met diverse exploitatiemogelijkheden zoals een restaurant / grand café met op de verdieping een afzonderlijke ruimte voor private-dining, feesten en vergaderingen, trainingen of een trouwlocatie.

Het is een prachtig authentiek gebouw in een fraaie lommerrijke omgeving. De renovatie zorgt voor een horecaexploitatie met veel voordelen. De omgeving is prachtig groen en er zijn veel recreatiemogelijkheden zoals het Landgoed Mildenburg en het strand. De fraaie lanen en bomenrijen zorgen voor een fraaie setting en extra grandeur. Ook de naastgelegen parkeervoorziening en de speeltuin zijn een pluspunt. Het monumentale deel wordt met veel zorg voor de authentieke details gerestaureerd. De achterzijde wordt ingrijpend gewijzigd en krijgt een moderne uitstraling en grote raampartijen. De indeling wordt geoptimaliseerd voor het gebruik van een restaurant. De oppervlakte van de begane grond wordt vergroot tot 310 m2. Aan de voor- en achterzijde van het gebouw is voldoende ruimte voor een terras.

De locatie is voor alle jaargetijden geschikt. In de herfst en winter zal wind en sneeuw voor een fraai beeld zorgen en in het voorjaar zullen de bezoekers genieten van de eerste zonnestralen op de beschutte terrassen. In de zomer zorgen de langs rijdende fietsers en spelende kinderen voor een wisselend decor. Direct naast het gebouw liggen 24 parkeerplaatsen. En tevens zijn er veel parkeerplaatsen op de openbare weg.

De begane grond heeft een oppervlakte van 310 m2.

  • Een restaurant met lounge gedeelte en bar op de begane grond
  • Een groot terras aan de voor- en achterzijde van het pand

De verdieping heeft een oppervlakte van 110 m2 en is geschikt voor:

  • Een trouwlocatie met ontvangstruimte
  • Seperate ruimte voor private dining, vergadering en partijen

De ruimte op de verdieping kan worden benut als trouwzaal en de daarbij behorende ontvangstruimte. Deze ruimtes kunnen ook worden gebruikt voor private dining, vergaderingen of recepties. Daarnaast leent het gebouw zich voor serviceclubs van Oostvoorne zoals Lions, Rotary en Junior Kamer.

  • Kelderruimte van 40 m2 die geschikt is voor wijnproeverijen en kleine gezelschappen
  • De hoge zolder geeft voldoende mogelijkheden voor opslag en of een kantoorruimte
  • Het perceel heeft een oppervlakte van 1.100 m2 waardoor meerdere terrassen mogelijk zijn.

Oostvoorne

Oostvoorne heeft 7.680 inwoners en de gemeente Westvoorne 14.300. In een straal van 15 kilometer liggen tevens Brielle en Hellevoetsluis met respectievelijk 16.900 en 38.800 inwoners. De directe doelgroep omvat daarmee circa 70.000 inwoners. Daar komt nog bij dat het gemiddeld inkomen in Westvoorne 27% boven het landelijke gemiddelde ligt en in Brielle 15% meer dan het landelijk gemiddelde. In Westvoorne behoort 21.4% tot de rijkste 10% van Nederland. Dat zijn sprekende cijfers. Ook voor het bedrijfsleven is het aanbod beperkt. Oostvoorne vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte en Botlek en ook Rotterdam en Spijkenisse zijn uitstekend te bereiken. Oostvoorne is gelegen in provincie Zuid-Holland en vormt samen met Rockanje en Tinte de groene en bovenal recreatieve gemeente Westvoorne. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen met het strand, bossen en duinen in de directe omgeving waar het heerlijk fietsen, wandelen of paardrijden is.

Trouwfunctie

De locatie mag worden gebruikt als trouwlocatie en is daar bijzonder voor geschikt.

Speeltuin

De naast gelegen speeltuin is openbaar. De relatie tussen de functie in het gebouw en de openbare buitenruimte zal worden versterkt.

Winkelvoorziening

Het oude centrum van Oostvoorne met de winkels ligt op loopafstand van deze locatie.

De inrichting van de buitenruimte is in onze optiek onlosmakelijk verbonden met de kwaliteit van het gebouw. De buitenruimte speelt in onze optiek ook een belangrijke rol bij het horecaconcept. Op zonnige dagen moet kunnen worden geprofiteerd van het weer, de uitstraling van de buitenzijde van het gebouw en de ligging van de tuin.

Mocht u na het lezen van deze presentatie nieuwsgierig zijn geworden dan nodigen wij u graag uit om een afspraak te maken voor een bezichtiging!

Neem hiervoor contact op via info@vds-horeca.nl of 070-3306687

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieRestaurant
Locatie
LiggingOp loopafstand van het gezellige centrum van Oostvoorne
Aantal m²Begane grond 310 m² - Verdieping 110 m2 – Opslagzolder 60 m2 –(wijn)kelder 40 m2 –Perceel 1.100 m2
AdresHoflaan 6
Postcode3233 AN
PlaatsOostvoorne
WoningN.V.T.
Beschikbaaroplevering 2e kwartaal 2019
Financiële informatie
OmzetindicatieN.V.T
Vraagprijs inventaris/goodwill
Huurprijs OG€ 6.000 per maand (excl. BTW)
Vraagprijs OG
Verplichtingen
Bankgarantie3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − twee =