ID: 1278 Italiaans pizza restaurant in een groot winkelcentrum in Zoetermeer

Tegen elk aannemelijk bod

Wat een mooi restaurant is dit, op een drukke plek in Zoetermeer, nabij het theater en de bioscoop.

Neem contact opBeschikbaar

Beschrijving

Wat een mooi restaurant is dit, op een drukke plek in Zoetermeer, nabij het theater en de bioscoop.

Met 150 ruim uitgezette zitplaatsen is dit restaurant uitermate geschikt voor een “all you can eat” concept. Gelegen aan de voet van het winkelcentrum Stadshart, met 80.000 bezoekers per week het grootste winkelcentrum van de regio.

In het restaurant wordt momenteel gekookt met een focus op de Italiaanse keuken, met als opvallend detail van prachtige pizza- oven middenin de zaak.  De zaak is verder compleet ingericht met een volledig geoutilleerde keuken, een mooie bar en een terras voor de deur.

Op dit moment is de zaak elke dag geopend van 17:00 – 22:00, maar de bestemming  laat ook latere openingstijden toe, zodat deze zaak ook gemakkelijk kan worden omgebouwd tot restaurant/ lounge/ discotheek. Dit kan uiteraard zorgen voor een hogere omzet.

Dit pand heeft een totale oppervlakte van circa 340 m2, de huurprijs bedraagt circa € 9.000,- (excl. BTW) per maand, inclusief servicekosten, promotiebijdrage en parkeerplaats.

Op deze locatie zijn vele mogelijkheden. Naast de huidige formule kan worden gedacht aan een andere invulling als restaurant zoals sushi, tapas, of mediterrane keuken, maar ook als lounge, grand café of zelfs als discotheek.

Zoetermeer:

Zoetermeer is onderdeel van de regio Den Haag-Rotterdam en telt circa 125.000 inwoners op een grond gebied 37 km2. In het Stadshart zitten in totaal 149 winkels, waarvan er bij 52 iets gegeten of gedronken kan worden. Verder heeft het Stadshart ruim 80.000 bezoekers per week!

Mocht u na het lezen van deze presentatie nieuwsgierig zijn geworden dan nodigen wij u graag uit om een afspraak te maken voor een bezichtiging!

Neem hiervoor contact op via info@vds-horeca.nl of 070-3306687

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen. 

U kunt contact opnemen met Robert van der Starre voor het maken van een afspraak een bezichtiging) op 070- 330 66 87 of een e-mail sturen naar info@vds-horeca.nl

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieRestaurant
Locatie
LiggingGelegen in het grootste winkelcentrum van de regio
Aantal m²340
AdresOp aanvraag
PostcodeOp aanvraag
PlaatsZoetermeer
WoningN.V.T.
BeschikbaarIn overleg
Financiële informatie
OmzetindicatieOp aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwillTegen elk aannemelijk bod
Huurprijs OGCirca € 9.000 per maand (excl. BTW) inclusief servicekosten, promotiebijdrage en parkeerplaats
Vraagprijs OGN.V.T
VerplichtingenGeen
Bankgarantie3 maanden huur
Overige

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + zestien =