ID: 1274 Ter overname RESTAURANT in hartje Den Haag met 225 zitplaatsen

prijs op aanvraag

Dit restaurant welke wij nu discreet in de verkoop hebben gekregen behoort zeker tot de beste van Den Haag. Gelegen op een toplocatie, midden in het historisch centrum van Den Haag.

Neem contact opBeschikbaar

Beschrijving

Dit restaurant welke wij nu discreet in de verkoop hebben gekregen behoort zeker tot de beste van Den Haag. Gelegen op een toplocatie, midden in het historisch centrum van Den Haag, waar mooie straten met ouderwetse klinkers en trapgevels tot de verbeelding spreken en tal van gezellige winkels, restaurants en hotels zijn te vinden.

Dit unieke restaurant met mooie brede raampartij gevel kenmerkt zich door de kwaliteit van de gerechten, in combinatie met een scherpe prijsstelling.  Het restaurant is zeven dagen per week geopend, iedere dag vanaf 17:00 uur. Gezien de locatie is uitbreiding met lunch absoluut mogelijk, waardoor de omzet nog zeker omhoog kan worden gebracht.

Het restaurant heeft 225 zitplaatsen.  In totaal meet het pand 519 M2.

Het restaurant is zeer compleet, heeft twee bars een restaurant gedeelte, met de mogelijkheden voor  aparte groepen een zeer complete keuken, met aparte spoelruimte, opslag, een personeelsruimte en een klein maar fijn terras langs de gehele voorgevel van het pand.

Dit restaurant is naast de huidige formule ook zeer geschikt voor een “all you can eat” restaurant, wereldrestaurant of restaurant met Italiaanse of Chinees/Thaise/ Japanse keuken.

De zaak kan in principe vrij van leveranciersverplichtingen geleverd worden. Zowel de omzet als de vraagprijs liggen beiden op het hogere niveau, waarbij wij specifiek willen melden, dat wij alleen verder informatie hierover verstrekken na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring.
Wij vragen alleen kandidaten die over aantoonbare ervaring en voldoende financiële middelen beschikken, te reageren.

In verband met discretie wordt verdere informatie  alleen verstrekt via ons kantoor, te bereiken via email info@vds-horeca.nl of per telefoon op  070- 330 66 87.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieRestaurant
Locatie
LiggingIn leuke winkelstraat in de binnenstad van Den Haag
Aantal m²Circa 519
Adres
Postcode
PlaatsDen Haag
WoningN.V.T.
BeschikbaarIn overleg
Financiële informatie
OmzetindicatieOp aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwillprijs op aanvraag
Huurprijs OGCirca € 7.200,00 per maand excl. BTW
Vraagprijs OGN.V.T
VerplichtingenOvername personeel
Bankgarantie3 maanden huur
Overige
Gelegen op een toplocatie, midden in het historisch centrum van Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien + 18 =

Menu