ID: 1273 Tianmi Sushi & Snacks to go

€ 50.000,00

In winkelcentrum ‘In de Bogaard’ ligt deze afhaalgelegenheid. Op verschillende sites wordt zeer positief geschreven over de sushi van Tianmi Sushi.

Neem contact op Beschikbaar

Beschrijving

In winkelcentrum ‘In de Bogaard’ ligt deze afhaalgelegenheid. Op verschillende sites wordt zeer positief geschreven over de sushi van Tianmi Sushi.

‘In de Bogaard’ is een winkelcentrum in Rijswijk. Het winkelcentrum telt ongeveer 185 winkels, met een divers aanbod met onder andere H&M, Hoogvliet, Albert Heijn, Kruidvat, Specsavers en een Prenatal. Dit winkelcentrum is 7 dagen in de week geopend en er is voldoende parkeergelegenheid.

Voor bezorging heeft deze locatie een groot afzetgebied, naast uiteraard Rijswijk is ook Den Haag en Delft goed te bereiken. Daarnaast ligt het dicht bij alle grote uitvalswegen.

De invulling van deze afhaalgelegenheid kan op verscheidene manieren worden gedaan, dit mede door de zeer gunstige ligging. Nu wordt deze locatie voornamelijk gebruikt voor het bezorgen van sushi, maar het laat ook toe dat het anders wordt ingevuld.
Naast het voortzetten van de huidige formule, zou dit ook een geweldige locatie kunnen zijn voor iedere andere formule of als lunchroom/koffiebar.

De zaak heeft een oppervlak van 53m2, binnen biedt ongeveer plaats aan 16 personen. Daarnaast is er een volledig ingerichte keuken aanwezig.

Op dit moment zijn de openingstijden van maandag tot en met zondag van 11.00 tot 22.30 voor afhalen en maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 22.00 voor bezorgen.

Reacties liefst per e-mail. Verdere informatie wordt eerst verstrekt bij ons op kantoor, waarna pas een afspraak tot bezichtiging wordt gemaakt.

Nadere informatie: Robert van der Starre, robert@vds-horeca.nl of 070-330 66 87.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
Categorie Afhaal
Locatie
Ligging In een druk winkelcentrum van een randgemeente van Den Haag
Aantal m² 53
Adres Prins Johan Friso Promenade 30
Postcode 2284 DB
Plaats Rijswijk
Woning N.V.T
Beschikbaar In overleg
Financiële informatie
Omzetindicatie Op aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill € 50.000,00
Huurprijs OG Circa € 1.295,00 per maand excl. BTW
Vraagprijs OG N.V.T.
Verplichtingen Geen verplichtingen
Bankgarantie 3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + zestien =