ID: 1267 Brasserie met historie in groot winkelcentrum randgemeente van Den Haag

Op aanvraag

Op prima locatie gelegen luxe lunchroom/ brasserie. Deze zaak is gelegen in een regionaal winkelcentrum waar alle landelijke grootwinkelbedrijven vertegenwoordigd zijn. Denk hierbij aan de Etos, C&A, Bagels & Beans, H&M en Coolcat .

Neem contact opBeschikbaar

Beschrijving

Deze zaak is gelegen in een winkelcentrum waar het winkelaanbod varieert van kleine speciaalzaken tot grote warenhuizen zoals Mediamarkt, Albert Heijn, Primark, H&M Douglas en Coolcat. Met meer dan 200 winkels en ruim 800.000 bezoekers per week is dit het winkelcentrum van de hele regio.

De lunchroom is dagelijks geopend en heeft een hoge omzet, zeker omdat de zaak alleen overdag geopend is.  Er is een groot terras aan de voorzijde van de winkel en er is een afhaalloket waar u vers belegde broodjes direct mee kunt nemen.

Binnen is het pand ingericht in een Franse bistrostijl, waar u zich direct bij binnenkomst meteen waant in de “tijd van weelde en rijkdom”.

De parkeergelegenheid is goed te noemen met een parkeergarage voor 1500 auto’s in de nabijheid. Verder is de zaak ook goed te bereiken via het openbaar vervoer. Twee randstadrails komen voorbij de dichtgelegen stations Stadhuisplein en station Centrum-West. Laatstgenoemde is ook een knooppunt voor lijnbussen.

Deze zaak is in verband met andere toekomstplannen van de huidige eigenaren in de verkoop gezet. De zaak heeft na 14 jaar een zeer goede naam en imago opgebouwd. De stabiele omzet is hiervan het grootste bewijs.

Het pand heeft een totale oppervlakte van 168 m2. De huurprijs is circa € 7.800,- (incl. Service, promotie en parkeerkosten, excl. BTW.)

Reacties liefst per e-mail. Verdere informatie wordt eerst verstrekt bij ons op kantoor, waarna pas een afspraak tot bezichtiging wordt gemaakt.

Nadere informatie: Robert van der Starre, robert@vds-horeca.nl  of  070- 330 66 87

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieBrasserie/ Restaurant
Locatie
LiggingIn een winkelcentrum van een groot winkelcentrum in een randgemeente van Den Haag
Aantal m²195
Adres
Postcode
Plaats
WoningNVT
BeschikbaarIn Overleg
Financiële informatie
OmzetindicatieOp aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwillOp aanvraag
Huurprijs OGCirca € 7.800,- (incl. Service, promotie en parkeerkosten, excl. BTW)
Vraagprijs OG
VerplichtingenOvername 1 x personeel
Bankgarantie
Overige

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 2 =