ID: 1266 Gezellige buurtkroeg/ café in het centrum van Noordwijkerhout

€ 79.000,-

In het centrum van Noordwijkerhout (vanaf 1 januari behorende tot de gemeente Noordwijk) is deze buurtkroeg/ café gevestigd. Het pand bevind zich in de Zeestraat, naast de Hema. De Zeestraat is een aftakking van de Dorpsstraat.

Neem contact op Beschikbaar

Beschrijving

In het centrum van Noordwijkerhout (vanaf 1 januari behorende tot de gemeente Noordwijk) is deze buurtkroeg/ café gevestigd. Het pand bevind zich in de Zeestraat, naast de Hema. De Zeestraat is een aftakking van de Dorpsstraat.

Op dit moment is café Enjoy op maandag tot donderdag geopend van 16:00 – 02:00, op vrijdag en zaterdag van 14:30 – 04:00 en op zondag van 14:00 – 00:00.

Café Enjoy is een echte buurtkroeg. De totale oppervlakte is 145 m2. De maandelijkse huurprijs is Circa € 1.900,- Verder is de zaak startklaar, de vraagprijs voor de inventaris/ goodwill is € 79.000,-

Voorzetting van het huidige concept is zeker een goed idee maar u kunt ook eventueel uitbreiden als eetcafé. Er worden hier ook diversen dartswedstrijden georganiseerd. Bij binnenkomst proeft u direct de gezellige sfeer.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Robert van der Starre, VDS Horecamakelaars, 070-3306687 of info@vds-horeca.nl.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
Categorie Café/ Cafetaria
Locatie
Ligging In het centrum van Noordwijk
Aantal m² 145
Adres Zeestraat 5
Postcode 2211 XA
Plaats Noordwijk
Woning NVT
Beschikbaar In overleg
Financiële informatie
Omzetindicatie Op aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill € 79.000,-
Huurprijs OG Circa €1.900,-
Vraagprijs OG NVT
Verplichtingen Brouwerij verplichtingen bij Heineken en Speelautomaten via Euroamusement
Bankgarantie € 6.250,-
Overige

Kaart

Geef een reactie