ID: 1253 Visrestaurant in vrijstaand pand in Scheveningen- Bad

€ 150.000,-

- NU IN PRIJS VERLAAGD VOOR DE SNELLE BESLISSER: VAN €220.000,- NAAR 150.000,-!! -

Dit zeer gerenommeerde restaurant met zeer rijke historie is gevestigd in een vrijstaand pand met rondom terras, naast het vermaarde Circustheater. Deze zaak wordt vlak voordat het badseizoen begint ter overname aangeboden. De inrichting van de zaak is zeer fraai, niets is aan het toeval overgelaten. Parkeren kan in de parkeergarages in de nabije omgeving. Scheveningen- Bad heeft ruim 16 miljoen bezoekers per jaar!!

Beschrijving

Begin voor het begin van het seizoen uw eigen restaurant in Scheveningen!!!

Al meteen bij binnenkomst merk je dat dit een bijzonder restaurant is. Het gehele interieur nodigt uit om rustig plaats te nemen en bij te komen van dagelijkse bezigheden. En dat is vooral ook de boodschap die deze zaak wil uitdragen. Of u nou de lokale buurtbewoner bent, Young professional of een gemeenteraadslid in de Haagse politiek, iedereen is hier welkom om te genieten van het menu.

Dit zeer gerenommeerde restaurant met zeer rijke historie is gevestigd in een vrijstaand pand met rondom terras, naast het vermaarde Circustheater. Deze zaak  wordt vlak voordat het badseizoen begint ter overname aangeboden. De inrichting van de zaak is zeer fraai, niets is aan het toeval overgelaten. Parkeren kan in de parkeergarages in de nabije omgeving. Scheveningen- Bad heeft ruim 16 miljoen bezoekers per jaar!!

De ruime keuken is compleet ingericht en hoog van kwaliteitsgehalte. In totaal meet het restaurant ruim 530 m², verdeeld over 2 verdiepingen. Met 130 zitplaatsen binnen en circa 80 zitplaatsen op de terrassen rondom het pand biedt dit restaurant een enorme omzetpotentie. De Internationale bekendheid is een ruime garantie voor het bestaansrecht van dit restaurant. De opvolgende ondernemer kan de sleutel omdraaien en starten!

Bezichtigingen uitsluitend op afspraak. U kunt een afspraak maken door ons kantoor te bellen.

Meer informatie: VDS Horeca Interim Robert van der Starre 070-3306687of email naar info@vds-horeca.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
Categorie Restaurant
Locatie
Ligging In het toeristische hart van Scheveningen
Aantal m² 530
Adres Badhuisweg 1
Postcode 2587 CA
Plaats Scheveningen
Woning NVT
Beschikbaar In overleg
Financiële informatie
Omzetindicatie Op aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill € 150.000,-
Huurprijs OG Circa € 6.750,- per maand excl BTW
Vraagprijs OG NVT
Verplichtingen Lease contract voor oven en koffiemachine
Bankgarantie 3 maanden
Overige
- NU IN PRIJS VERLAAGD VOOR DE SNELLE BESLISSER: VAN €220.000,- NAAR 150.000,-

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *