ID: 1248 RESTAURANT met 150 zitplaatsen in Scheveningen- Bad

N.V.T.

Dit RESTAURANT is gelegen in de populaire badplaats Scheveningen, recht tegenover het Kurhaus Hotel. Op deze locatie is al ruim 30 jaar een restaurant gevestigd.

Neem contact op Beschikbaar

Beschrijving

Dit RESTAURANT is gelegen in de populaire badplaats Scheveningen, recht tegenover het Kurhaus Hotel. Op deze locatie is al ruim 30 jaar een restaurant gevestigd.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe exploitant die in dit restaurant wil overnemen. Op dit moment is er een Vietnamees restaurant gevestigd maar de mogelijkheden op deze locatie zijn zeer divers Gezien de samenstelling van de omliggende restaurants gaat de voorkeur van verhuurder uit naar Oosterse of Mediteraanse keuken, maar ook voor een “All you can Eat” concept of Wereldkeukenrestaurant is deze locatie zeer geschikt.

Scheveningen- Bad is de nummer 1 badplaats van Nederland met jaarlijks ruim 16 miljoen bezoekers. Verder zijn er vele jaarlijkse activiteiten zoals het vuurwerkfestival en de strandrace.

Een mooie kans als u zich wil vestigen in deze leuke kustplaats en het gehele jaar open wil zijn.

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met VDS Horeca Makelaar op 070- 330 66 87 of email naar info@vds-horeca.nl.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
Categorie Casco
Locatie
Ligging In Scheveningen Bad, recht tegenover het Kurhaus Hotel
Aantal m² 360
Adres Gevers Deynootplein 155
Postcode 2586 CR
Plaats Scheveningen
Woning NVT
Beschikbaar In overleg
Financiële informatie
Omzetindicatie Op aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill N.V.T.
Huurprijs OG Circa € 6250,- per maand incl. servicekosten, voorschot warmte/ koeling, Servicekosten en promotiebijdrage, excl. BTW
Vraagprijs OG NVT
Verplichtingen Brouwerijen verplichting
Bankgarantie 3 maanden
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier − 3 =